6. elokuuta 2018

MY SUMMER

Koulu, jäähallit, työt ja arki... 
Elokuu tarkoittaa monelle meistä ns. paluuta arkeen. Osalle se tarkoittaa koulun alkamista, osalle töihin paluuta kesäloman jälkeen ja jollekin se voi tarkoittaa molempia. 

Oma kesäni alkoi jo toukokuussa koulun loputtua. Näiden kolmen kuukauden aikana olen kerennyt tekemään vaikka mitä. Minusta jopa tuntuu, että olen tehnyt ja kokenut tänä kesänä paljon enemmän asioita mitä aikaisempina vuosina. 


Toukokuussa päästiin juhlimaan veljeni ripille pääsyä. Kyllä siinä hieman haikea fiilis tuli, kun tajusi että omasta konfirmaatiopäivästä on JO kuusi vuotta. Käytiin ystäväni kanssa Tallinnassa "mini lomalla". Teki hyvää päästä hetkeksi muihin maisemiin ja nauttia vain lämpimästä säästä ja hyvästä seurasta. 

Tein myös toisen ulkomaanmatkan Espanjaan. Fuengirola oli meille jo entuudestaan tuttu, joten saimme heittää hetkeksi aivot narikkaan ja olla ilman, että olisi tarvinnut miettiä nähtävyyksille menoa jne. Ainoa asia mitä mietin koko reissun aikana oli se, että mistä ja millaisia Instagram kuvia haluan ja keretäänkö me edes ottamaan kaikki mitä olin suunnitellut. Heh, minkäs sille voi, kun Instagram feed tärkeä harrastus. 


Kaiken tämän lisäksi olen tehnyt varmasti oman ennätykseni mökillä olemisesta. Kesän aikana olen ollut mökillä peräti neljä kertaa. En tiedä mitään sen parempaa stressin ja kiireen keskellä kuin mökki, joki ja täysi hiljaisuus. Jos olisi mahdollisuus, viettäisin varmasti koko kesän mökillä. 

Näiden lisäksi olen kerennyt kesän aikana muuttamaan, ottamaan tatuoinnin, aloittamaan uuden työn, viettämään super paljon aikaa ystävieni kanssa, tekemään useamman road tripin Suomessa, valmentamaan ja treenaamaan tulevaa kautta varten. 
Kun katson viimeistä kolmea kuukautta, en muuttaisi mitään. Olen saanut tehdä ja toteuttaa niin uskomattomia asioita joita en olisi voinut vuosi sitten edes kuvitella. 

Varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni voin sanoa "Koulu, voit alkaa. Olen valmis!".

Miten teidän kesä on sujunut? :) 

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti