1. kesäkuuta 2018

LIFE UPDATE

Hei ja anteeksi todella pitkä hiljaiseloni. Siihen onneksi on todella hyvä syy, miksi näin on päässyt käymään ja edellisestä postauksesta on puoli vuotta. Mitä minulle kuuluu nyt? Mitä viimeiset 6kk ovat pitänyt sisällään? Aloitetaan tammikuusta...


Aloitin it-tradenomin opinnot tammikuussa ja sen jälkeen koko vapaa-aikani mitä on ollut, on mennyt kouluhommia tehdessä sekä töissä että harrastuksen parissa. Jostain täytyi silloin karsia ja päätökseni oli jättää blogin kirjoittaminen pienelle tauolle. En tiennyt ollenkaan kuinka paljon uusi koulu ja täysin uusi ala vaatii minulta, joten kesitin kaiken vapaa-aikani siihen.
Nyt kuitenkin koulu on ensimmäisen puolen vuoden osalta ohi (enään kolme vuotta jäljellä xd) ja pystyn keskittymään muihin minulle tärkeisiin asioihin.


Mitä muuta on tapahtunut kuin opiskelun aloittaminen? Aloitin uudessa työpaikassa työskentelyn marraskuun puolessa välissä. Olen siis nykyään vaatekaupassa töissä. Mikä onkaan parempi työpaikka muodista ja valokuvaamisesta kiinnostuneelle nuorelle naiselle kuin vaatekauppa? YEP! Olen siis ollut opintojen ohella myös todella todella paljon töissä joka on tietenkin vienyt oman osansa päivästä. Pakko kyllä sanoa, että olen ollut tyytyväinen uuteen (nykyään vanhaan) työhöni ja viihdyn siellä hyvin.


Uusi koulupaikka, uusi työ, mitä muuta? Muutto! Muutin lähelle kouluani maaliskuussa ja siellä asustan edelleen. En tiedä mitä siitä voi muuta kertoa kuin, että ensimmäiseksi omaksi kodiksi asunto on ollut kuin unelma!


Ja kaaaiken tämän lisäksi voitimme joukkueemme kanssa maaliskuussa pronssia naisten ykkös-sarjasta. Wau! Kaikkien niiden ylä- ja alamäkien jälkeen pronssi tuntui samalta kuin koko sarjan voitto. En voi olla kuin ylpeä joukkueestamme ja sen saavutuksista. Nyt kuitenkin on alkanut jo uuden kauden ja uusien joukkuetovereiden kanssa treenaaminen ja panokset ensikaudelle on asetettu korkealle. Niitä ei saavuta kuin kovalla työllä ja sinnikkyydellä.Mutta siinä olisi lyhyesti minun viimeiset kuusi kuukautta ja mitä kaikkea 2018 on tähän mennessä tuonut minulle. Jos teillä olisi jotain postausideoita mitä haluatte ehdottomasti nähdä/lukea blogissani niin kertokaa! Pyrin toteuttamaan kaikki toiveenne.

Feels good to be back! Love u guys ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti