1. marraskuuta 2017

KIINASTA TILATUT TUOTTEET OSA 3

Marraskuun kunniaksi päätin toteuttaa kolmannen Kiina tuote postauksen. Tänään testissä on hierontalaite ja vastuskuminauha. Jos et ole lukenut ensimmäistä ja toista osaa tästä sarjasta, niin löydät ne tästä (ensimmäinen) ja tästä (toinen).


Ensimmäisenä testiin pääsee tälläinen sini-valkoinen hierontalaite jonka ilmeisesti pitäisi hieroa esimerkiksi hartioita. Tässä paketissa tuli siis itse laite, johto ja käyttöohjeet. Ihmettelin pakettia avatessa, että mihin tuota johtoa nyt tarvitsee, että eikös se olisi aika haastava pitää tuollaista laistetta samaan aikaan pistorasiassa kiinni kun se on käytössä. Hetken ohjeita katsoessani hoksasin, että laite toimii joko pattereilla tai johdolla. Itse päätin kokeilla pattereilla.


Epäilys tämän toimivuudesta on kova. Noh, katsotaan miten toimii...


Tämä laite siis taittuu kuvan mukaisesti tuosta valkoisesta osasta ja samalla kuin sitä painaa, alkaa hierontalaite värisemään. Kuvittelin, että laite tekisi jotain pyörivää liikettä ollessaan päällä, mutta pettymykseksi se vain tärisi nopeasti. Laite ei siis kunnolla hiero vaan se tärisee ja värisee paikoillaan. En siis itse ainakaan saanut tällä jumeja auki hartioistani vaikka värinä tuntuikin hyvältä.

Yhteenveto: Tuote on täysin sama kuin kuvissa ja vastasi sen kohdalla odotuksia, mutta itse tuotteen käyttötarkoitus ei toimi. Tuote ei hiero ja avaa jumeja, vaan se vain värisee paikoillaan. Hintaa tällä oli muistaakseni noin 4€ posteineen ja paketin saapuminen vei melkein 4 viikkoa. Ei jatkoon.

Seuraavaksi testivuoroon tulee vastuskuminauha. Tilatessani tätä vaihtoehtoina oli neljä eri vastusta ja itse valitsin toiseksi vahvimman. Täytyy myöntää, että olin hieman kriittinen tätä tuotetta kohtaan ennenkuin se saapui, sillä noh, tuotehan on Kiinasta.

Kun tämä sitten vihdoin ja viimein minulle saapui ja pääsin tätä ensimmäistä kertaa kokeilemaan treenin yhteydessä niin Oh My God! siis tällä saa treeneihin niin paljon lisää potkua ja liikkeet joita olen aikaisemmin tehnyt vain omalla kehonpainolla saivat tämän avulla aivan uuden merkityksen.
Ainoa miinus tässä on se, että kuminauha alkaa venymään useamman treenin jälkeen, mutta muuten tästä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Tämä on mun yksi iso lemppari kaikista näistä tuotteista joita olen Kiinasta tilannut.


Yhteenveto: Tuote on aivan loistava ja tuo treeneihin uutta tempoa. Miinuksena vain se, että kuminauha venyy useamman käyttökerran jälkeen. Hintaa tällä oli muistaakseni 2€ postikuluineen ja paketin tulemisessa meni sellainen 4 viikkoa. Ehdottomasti jatkoon!!

Haluaisitteko, että tekisin tällä vastuskuminauhalla treenin tänne blogiin? 
Onko kiinnostusta lukea lisääkin tälläisiä testaus postauksia?

Ihanaa keskiviikkoa!
-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti