14. lokakuuta 2017

KYSYMYKSIIN VASTAUKSIA

Ikä?
-Joulukuussa täytän 20-vuotta.

Pituus?
-174cm

Mitä sä opiskelet ja missä?
- Juuri nyt en opiskele mitään. Hain syksyn yhteishaussa opiskelemaan tietojenkäsittelyä ja nyt teen töitä mitkä liittyvät kyseiseen alaan. 

Mikä on sun lemppiherkku?
- Mun lempiherkku... varmaankin Ben & Jerry's :D

Ootko aamuvirkku vai tehokkaimmillasi illalla?
- Tää vaihtelee todella todella paljon, mut kyl mä sanoisin että siinä vaiheessa kun pääsen sängystä ylös ja aloitan hommat, niin saan enemmän aikaan kun illalla. 

Minkä leffan voisit katsoa uudestaan ja uudestaan?
- Oih näitä on niin paljon! 
Ps. I love you, Haikein terveisin, Me before you...  yllätys nämä kaikki ovat kunnon nyyhkyleffoja :D


Kuinka pitkään oot tuntenut sun parhaan kaverin?
- Ollaan tunnettu ala-aste ikäsestä saakka eli... joku 8-9 vuotta. Tosin ollaan vasta viimeisen 5 vuoden aikana alettu olemaan enemmän tekemisissä. 

Kuinka paljon suunnilleen maksaa sun yksi kauppareissu? (:D)
- Kun luin tän kysymyksen ekaa kertaa, niin aloin kiinnittämään huomiota tähän. Sanoisin että 20-30€ riippuen ostoksista. :)

Bileilta vai koti-ilta?
- Tätä ei tarvitse edes miettiä! Ehdottomasti koti-ilta. Mä en ole mikään baareissa ja bileissä kävijä, vaan viihdyn enemmän kotona.

Mitä et voisi koskaan tehdä?
- Hmm... En keksinyt tähän mitään kovin mielenkiintoista, niin vastaan tälläisen tylsän "perus" vastauksen: tappaa ketään. Super iso kiitos kaikille ketkä lähettivät kysymyksiä, niihin on aina kiva vastata! Jos haluatte uuden kysymys vastaus -postauksen, niin kommentoikaa tämän postauksen alas kysymyksiä, niin todeutan sen mahdollisimman pian! :)

Hauskaa päivää kaikille!

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti