3. lokakuuta 2017

KIINASTA TILATUT TUOTTEET OSA 1

Kuten otsikosta jo huomaa, testailen tänään hieman kiinasta tilattuja tuotteita. Tuotteet on tilattu Wish -verkkokaupasta. Tätä postausta oli ihan huippu hauska toteuttaa, sillä Wishiä selatessa eteen tuli vaikka millaisia hassuja ja outoja tuotteita ja osaa niistä pääsen nyt tässä postauksessa kokeilemaan ja kertomaan kokemuksiani.

Tälläisissä kiinatuotteissa on aina hyvät ja huonot puolensa. Välillä tuotteet ovat juuri niitä mitä on tilannut, mutta välillä paketista paljastuu jotain aivan muuta kuin oli odottanut. Kiina kaupoista tunnetuimpia ovat varmaankin Wish ja Aliexpress, joista molemmista saa tuotteita pilkkahintaan. Aliexpress on siinä mielessä hyvä ettei kaikkiin tuotteisiin tule postikuluja mukaan, mutta huonoa se, että ostokset täytyy maksaa samantien. Siellä ei ole vaihtoehtona Klarnaa, joka taas Wishillä on positiivistä, kun maksuna voi ottaa Klarnan, jolloin tuotteet voi maksaa vasta kun ne ovat saapuneet. Wishillä taas tulee jokaiseen tuotteeseen erilliset postikulut. Esimerkiksi jos tuote maksaa 1e, niin siihen voi tulla postikuluja saman verran tai tuplasti. Nämä tuotteet jotka itse tilasin ovat siis kaikki Wishiltä ja toimitus kesti kolmesta viikosta viiteen viikoon, mikä on normaali toimituksen pituus kiina tuotteille. 

Nyt itse aiheen pariin, eli katsomaan mitä olen Wishiltä löytänyt!

Olkaa hyvät!


Kaksi ensimmäistä tilaustani Kiinasta olivat aurinkolasit ja tuollaisen puhelimen pidike härpäkkeen...?

Tuon puhelin härpäkkeen mukana tuli autoon laitettava koukku, johon puhelimen saisi kiinni. Eli vähän niinkuin puhelinpidike autoon. Noh, itselläni tätä ei tule käytettyä, koska en tahdo liimata autooni mitään, mutta mukava ajatus silti tekijältä.

Värivaihtoehtoja olisi ollut vaikka mitä: oli yksiväristä, marmorikuviota, emojeita, supersankari logoja ja siis aivan kaikkea! Itse valitsin marmorikuvion.
Paketin avattua pidike haisi ihan kamalalle... sellainen halpa muovin haju (?) ja tuo marmori pinta tuntui aivan paperinpalalta joka on vain liimattu kiinni. Minulla oli sellainen mielikuva, että pinta olisi ollut kiiltävä mutta ei...


Pakko myöntää, että hieman epäilin tuota tarraa, että miten hyvin se pysyy puhelimen kuorissa kiinni, mutta se osottautui positiiviseksi yllätykseksi. Tarra on ja pysyy! Se ei lähde millään irti kuorista eli tästä plussaa tuotteelle.


Puhelin härpäkkeestä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Ainoa miinus oli haju, mutta sekin lähti ajan kanssa pois. Tämä on kyllä kätevä, jos esimerkiksi katsoo puhelimesta ohjelmia, niin saa puhelimen hyvin tuettua eikä siitä tarvitse pitää kiinni. Tämä härpäke voi hieman vähentää puhelimen tippumisen mahdollisuutta, sillä kun tää härveli on sormien välissä (kuva alla), niin puhelin ei pääse yhtä helposti tippumaan kuin ilman sitä.

Jos tuota ei sitten yhtäkkiä haluakaan käyttää, niin sen saa painettua alas puhelimen kuoria vasten, jolloin se ei ole tiellä.

Eli yhteenvetona tästä: ostos oli samallainen kuin kuvissa ja on hyvin monikäyttöinen. Tykkään!
Seuraavana olisi tilaamani ruusukultaiset aurinkolasit. Lasit ovat mun päähän hieman liian isot, mutta väri on oikea, vaikka sitä ei kuvista näykään. Näitä laseja oli hirveän haastava kuvata, kun eri valossa näytti ihan erivärisiltä, mutta silmällä kun katsoo niin lasit ovat oikean väriset!

Nämä tulivat kaikista mun Wish-tilauksista nopeiten. Olisiko ollut, että meni 3 viikkoa tilauksen teosta, niin lasit olivat postilaatikossa. Aurinkolasit tuntuvat hieman muovisilta ja en jaksa uskoa, että nämä kestäisivät päivittäisessä käytössä kuin ehkä yhden kesän.Yhteenveto näistäkin laseista: tuote oli samanlainen kuin kuvissa ja tuli yllättävän nopeasti perille. Hieman isot mulle ja muovisen oloiset, mutta eipä sitä muuta voi odottaakaan. Olen tyytyväinen.

Tälläinen oli Kiinasta tilatut tuotteet osa 1. Herättikö tämä postaus teissä jotain kysymyksiä tai onko teillä kenties samoja tuotteita itsellänne? Kaikki kommentit ovat tervetulleita!


-Heidi

2 kommenttia:

  1. Oi, tollaset aurinkolasit olis kyllä kivat.. <3 mun pikkusisko tilas vastaavat kesällä ja oon vähän niinku lainaillut niitä pitkin kesää, heheh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Nuo ovat kyllä kivat, mutta en usko että tulee mulla kauhean käyttöön kun mulla on niin pieni pää :(

      Poista