16. lokakuuta 2017

KIINASTA TILATUT TUOTTEET OSA 2

Noniin ja nyt olisi vuorossa toinen osa Kiinasta tilatuista tuotteista! Jos et ole ensimmäistä osaa vielä lukenut, niin sen löydät tästä.
Nyt on aika testata puhelimen kuoria johon pitäisi pystyä oman käden lämmöllä painattaa kädenjälki. Kuulostaa aika uskomattomalta, eikö?

Eikun vain kokeilemaan...

Tilasin kuoret punaisena ja punaiset sain. Tästä ei siis valittamista. Aikaa tähän kului n. 1kk eli aika pitkä aika minun mielestäni jos vertaa aikaisempiin ostoksiin mitä olen Wishiltä tilannut. 


Ihan ensimmäisenä koitin painaa sormenjälkeä pitämällä kättäni kuorien päällä. No, ei toiminut. Kuoriin ei jäänyt mitään jälkeä.
Päätin käydä pitämässä kättäni lämpimän veden alla hetken, jos se auttaisi. Kuivasin käteni ja painoin kuoria vasten... se toimi! Pidin kättäni n. 15 sekuntia ja nostin pois katsoakseni lopputuloksen: kuoriin oli jäänyt juuri mun sormien muotoiset keltaiset jäljet, eli tämä toimii!


Hyvä kun kerkesin kuvaa ottamaan valmiista kuoresta, kun kuva alkoi jo katoamaan. Ai... ei tämä ollutkaan ihan sellainen kuin kuvittelin. Ajattelin, että kuva säilyisi edes hetken aikaa kuoressa samanlaisena kuin juuri painatuksen jälkeen.

Päätin kokeilla vielä uudestaan. Tällä kertaa päätin testata millaisen jäljen saan, jos teen sen märällä kädellä.
Kävin siis taas pitämässä kättäni kuuman veden alla hetken ja  painoin märän käteni kuorien päälle. Pidin kättäni taas sen 15 sekuntia kuorien päällä ja siirsin käteni pois. Kuva oli märkä, mutta hieman parempi kuin aikaisempi. Päätin pyyhkiä kuoret, joka osoittautui virheeksi. Samantien kun olin saanut kuoret kuivattua kuvakin katosi.


Yhteenvetona siis tästä tuotteesta: Tuote kyllä toimi. Siihen sai painettua sormenjäljet, mutta en ymmärrä logiikkaa, kun käden täytyy olla todella lämmin jotta kuva tarttuu kuoreen ja kestää siinä max 10 sekuntia. Sanoisin siis että tämä oli hutiostos. En odottanutkaan, että kuva kestäisi kuorissa kovin kauaa sillä kuvan näkymiseen tarvitaan lämpöä, mutta en silti arvannut sen kestävän ihan noin vähän aikaa mitä todellisuus näytti.

Jos joku haluaa nämä kuoret voi ottaa muhun yhteyttä! Itse en tee näillä mitään...

Ensimmäisen osan Kiinasta tilatuista tuotteista löydät tästä.

Herättikö tämä postaus teissä jotain kysymyksiä tai onko teillä kenties jollain nämä samat kuoret? Kaikki kommentit ovat tervetulleita!


-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti