9. syyskuuta 2017

NETFLIX SARJAT, JOTKA PELASTAVAT SATEISET SYYSPÄIVÄT

Aikaisemmin eräässä postauksessa mainistin, että katselen tällähetkellä Gilmore Girlsiä, mutta katsoin sen hiljattain loppuun. 7 kautta... eikai sitä muuta elämää tarvitse edes olla, vai mitä? :D No mutta, olin hetken sarjojen kannalta täysin tyhjän päällä ja selailin Netflixiä ja Viaplayta, jos sieltä vaikka löysyisi uusi sarja jota alkaisin katsomaan. No löytyihän niitä!Pretty Little Liars kausi 7
Olen jokaisena jouluna pyytänyt yhden kauden tästä lahjaksi isovanhemmiltani ja kyllä, olen kuusi vuotta seurannut tätä sarjaa. Nyt olisi 7. kauden aika ja ilmeisesti myös sarjan viimeisen kauden aika. Tätä ei  löydy vielä Netflixistä, mutta jos yhtään kiinnostaa katsoa teinihömppä sarjaa ripauksella jännitystä ja nopeita juonenkäänteitä, niin tästä sarjasta löytyy kuusi kautta Netflixistä.


The Vampire Diaries kausi 8
Sama homma tämän kanssa. Joka jouluna pyytänyt myös tästä sen uusimman tuottarin ja katsonut sen heti muutaman päivän sisällä kokonaan loppuun. Tästäkin mulla on enään jäljellä kausi 8 ja myös ilmeisesti viimeinen kausi mitä tätä sarjaa julkaistaan. Surullista, että kaksi monen vuoden lemppari sarjaa loppuu nyt yhtäaikaa. Tästäkin löytyy Netflixistä kuusi ensimmäistä kautta, jos tätä innostuu katsomaan.


Mutta nyt niihin uusiin löytöihin mitä tein...

Riverdale
Muistuttaa kovasti kahta yllä mainittua sarjaa, kertoo teinien elämästä, koulun käynnistä jne, mutta samalla kaupungissa tapahtuu synkkiä asioita. Tästä olen jo saanut katsottua ensimmäisen kauden ja nyt odottelen innolla, että Netflixiin tulee toka kausi.


Kolmetoista syytä
Jos et ole vielä tätä sarjaa katsonut, niin suosittelen ehdottomasti katsomaan. Niin mukaansa vetävä, että minäkin katsoin tämän ihan muutamassa päivässä. Ei vain voinut lopettaa vaan kokoajan piti saada lisää ja lisää, hups!


Lucifer
Täysin uusi sarja minulle, mutta nyt olen jäänyt tähän ihan kokonaan koukkuun. En pysty vielä sen kummemmin avaamaan tätä sarjaa teille, sillä olen itse vielä ihan alkutekijöissä tämän kanssa, mutta suosittelen!


Ja sitten on ihan pakko kertoa yksi ihan huippu leffa, jos tykkää romanttisista nyyhkyleffoista, nimittäin Me before you. Siis jos ette ole nähnyt niin katsokaa ihmeessä! Suosittelen tätä ihan koko sydämmeni pohjasta! Itse itken todella harvoin elokuvien takia, mutta tämä sai minulla tunteet pintaan. Tätä ei löydy Netflixistä, mutta esimerkiksi C More:sta löytyy ja jos sinne ei ole tunnuksia, niin ensimmäisen kuukauden saa kokeilla ilmaisiksi.Löytyikö näistä jotain uutta sarjaa tai elokuvaa jonka ehdottomasti haluat nähdä?

Hyvää päivänjatkoa kaikille!
-Heidi

4 kommenttia:

 1. "Netflix sarjat jotka pelastavat sateiset syyspäivät" ja luettelo jonka julkaisit niin kahta ensimmäistä tuotantokautta ei ole netflixissä (tuskin kukaan muutenkaan katsoo pelkästään noita tiettyjä kausia mitä suosittelit) ja perään vielä _leffa_ jota ei myöskään netflixistä löydy... Otsikko postauksen sisältöön nähden tosi typerä ja huonosti valittu. Sanonpahan vain.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! Mulla on monta sarjaa mitä haluisin alkaa katsomaan ja niin monta sarjaa mitkä pitää katsoa ennen kuin viittii aloittaa uutta :D Mutta toi riverdale kuulostaa hyvältä, sen vois lisätä listaan seuraavaksi!

  http://www.millat.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mullakin yleensä on kokeilla aina muutama sarja samaa aikaa ja sitten alkaa katsomaan sitä yhtä kunnolla :D riverdale on kyllä yks lemppari sarjoista Netflixissä :)! 2. Tuottaria odotellessa... ;)

   Poista