31. elokuuta 2017

KULMAKARVOJEN VÄRJÄÄMINEN KOTONA -TUTORIAL

Minusta netistä löytyy todella vähän kulmakarvojen värjäys tutorialeja. Ainakin kun itse ensimmäistä kertaa värjäsin ja koitin netistä etsiä apua, niin tuntui ettei mistään oikein löydy mitään. Tämän innoittamana päätin jakaa teille minun tavan värjätä kulmakarvat.

Olen nyt muutaman kuukauden värjännyt kulmia ja varsinkin kesällä kun ei meikannut kauheasti, niin värjätyt kulmat tuovat kivaa särmää kasvoille eikä näytä niin "kaljulta" ilman meikkiä. Lisäksi tämä on ihan super helppoa kun on oikeat välineet. Väri ja hapete täytyy ostaa, mutta muuten kaikki mitä värjäyksessä tarvitaan löytyy varmasti jokaiselta naiselta. 

Värjäykseen tarvitset...


1. Märkiä vanulappuja 2. topspuikkoja 3. pahvin palasen 4. väripaketin mukana tulleen "tikun" 5. itse värin. Minä käytän Refecto Cil 3 Natural brown väriä 5. Refecto Cil Oxidant 3% hapetetta. 
Tilasin hapetteen ja värin Cocopanda.fi -sivustolta. 


Ensimmäiseksi purista pahvin palaselle n. 2cm väriainetta ja sekaan 10 tippaa hapetetta. Sekota ainekset keskenään tikulla. Tämän sekoituksen voi myös tehdä jossain kupissa jos haluaa, mutta itse koen pahvin olevan helpompi, sillä silloin ei tarvitse siivota, vaan voi värjäyksen jälkeen heittää pahvin suoraan roskiin. 
Suosittelen suojaamaan tason jonka päällä värjäyksen teet vaikka talouspaperilla, sillä väri tarttuu kivasti esim. pöydän pintaan jos sitä siihen tippuu (kokemusta on). :D 


Seuraavaksi levitetään tikulla väri kulmakarvoihin. Suosittelen myötäilemään kulman muotoa ja välttämään yli menemistä, sillä väri tarttuu hetkellisesti myös ihoon. Väri kyllä lähtee ihosta pois muutaman päivän kuluessa.


Jos värin levittäminen näyttää yhtä sotkuselta kuin minulla aikaisemmassa kuvassa, niin kostealla topspuikolla heti värin levittämisen jälkeen pyyhkii yli menneet värit pois, niin että kulman muoto tulee esille. Sitten kun kulma näyttää omasta mielestä tarpeeksi hyvältä ja siistiltä, niin väri jätetään kulmaan kuivumaan 5-10 minuutiksi. Itse pidän 7 minuuttia ettei väristä tule liian tumma, mutta niin että se kuitenkin tarttuu. 


Kun 7 minuuttia on kulunut, kostealla vanulapulla ottaa ylimääräiset värit pois. Tätä voi joutua tekemään useammallakin vanulapulla, jos ensimmäiseen ei jää kaikki värit. Tämän jälkeen kuivaan kulman kuivalla vanulapulla ja harjaan muotoon kulmaharjalla. 


Tadaa! Kulmat ovat valmiit! Helppoa, eikö? ;) 

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat, jotta huomaatte eron: 

ENNEN


JÄLKEEN


Kertokaa ihmeessä mielipiteitä tästä tutoriaalista ja haluatteko jotain muita tutoriaaleja? Entä tekeekö kukaan tätä samalla tavalla kuin minä? :)

Ihanaa torstaita kaikille 

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti