12. huhtikuuta 2016

ERILAISIA LINSSEJÄ KÄNNYKKÄÄN

Euron huulipuna -postauksessa kerroin, että olen tehnyt toisenkin tilauksen Wishille ja nyt on aika paljastaa millaisen tilauksen tein. Tilasin kännykkääni kolme erilaista linssiä: fish eye, macro ja wide. Tilaamisessa ei ollut minkään näköisiä ongelmia ja tiesin suurinpiirtein mitä odottaa, nimittäin eiväthän tuolta ostetut linssit voi olla kovin hyviä.

Ainoa noista kolmesta linssistä joka yllätti mut positiivisesti oli tuo macro linssi. En olisi ikinä uskonut kuinka hyvälaatusia kuvia sillä voikaan saada. Fish eye ja Wide eivät olleet pettymyt, mutta eivät myöskään positiivinen yllätys. Molemmilla linsseillä kuvista tulee hieman usvaisia ja epätarkkoja, mutta niinkuin jo aikasiemmin sanoin; mitä tuollaisilta linsseiltä voi edes odottaa?


Paketissa tuli siis kaksi linssiä (toisesta linssistä saa tehtyä kaksi linssiä eli yhteensä kolme linssiä), klipsu millä linssit saa kännykkään kiinni ja pussukka kaikille näille tavaroille.  Tämä  tilaus oli sellainen jota olin odottanut kuin kuuta nousevaa heti tilauspäivästä lähtien. Yllä näkyvissä kuvissa näkyy se, miten linssit laitetaan kännykkään kiinni. Tämä linssihän ei itse koske kännykän omaan kameraan, joten ei ole huolta, että se naarmuttaisi kameraa tuossa paikalla ollessaan. 


Yllä oleva kuva on otettu huoneeni ovensuusta Wide linssillä. Tästä kuvasta huomaa sen miten sumea ja epätarkka kuva on linssillä otettuna, mutta samalla huomaa sen miten paljon suuremman alan kuvaan saa tämän linssin avulla.


Fish eye -linssillä on aikalailla sama juttu kuin Widellä. Kuva on sumea ja epätarkka, mutta olen itse kyllä ihan tyytyväinen tällä linssillä otettuihin kuviin, jos ei kuvaa ihmisiä :D Sillä tällä linssillä on todella vaikea saada hyviä kuvia ihmisistä juurikin tuon sumeuden takia. 


Kuten jo aikaisemmin sanoin, niin olen todella todella positiivisesti yllättynyt tähän Macro linssiin. Kuvista tulee tarkkoja ja aivan mahtavan näkösiä! Ei tässä edes riitä sanat kuvailemaan tämän linssin ominaisuuksia. 

Nyt olisikin mukava kuulla teidän mielipiteitä näistä kyseisistä linsseistä. Omistatteko te itse tälläisiä lisä linssejä kännyköihin ja jos omistatte, niin mistä olette ne ostaneet? :)

Love, Heidi

8 kommenttia:

 1. Itseltänikin löytyy nuo kolme linssiä ja oon niistä itseasiassa tehnytkin ihan oman postauksen viime kesänä :-)

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/2015/08/iphonen-objektiivit.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiva oli lukea tuo sun postaus! Noi sun linssit näyttää oleva paljo parempii ko nää mun :D Makso tosiaa vaa 2e :D

   Poista
 2. Oooh, mahtava tuo makrolinssillä otettu kuva! :)

  VastaaPoista
 3. Oisiko linkkejä näihin vielö suoraan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo on. https://www.wish.com/c/5551b87aa478f20c0ebce23d tuossa :)

   Poista
 4. Oisiko linkkejä näihin vielö suoraan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.wish.com/c/5551b87aa478f20c0ebce23d Tuossa on kyseiseen tuotteeseen linkki :)

   Poista