16. marraskuuta 2015

#TB SAN FRANCISCO

Nyt olisi vuoro kertoa meidän matkasta San Franciscoon. Oli vähän outoa astua lentokentältä ulos, kun ulkona satoi vettä. Tuli mieleen että ollaanko sitä Suomessa kun vettä sataa kokoajan, mutta onneksi se loppui nopeasti. Seuraavana aamuna koko kaupungin yllä oli sumu eikä sentakia päästy ottamaan Golden Gate Bridgestä niitä hienoja kuvia missä silta komeilee pilvetöntä taivasta vasten.
Ilmasto oli aivan erilainen kuin Las Vegasissa, se oli enemmän kosteempi ja "eurooppalaisempi", joten siellä oli paljon mukavampi kävellä kun ei ollut niin kuuma kokoajan. Koska lämpötila putosi kuitenkin 40 asteesta 20 asteeseen, niin mulla oli melkein kokoajan kamalan kylmä :DKäytiin punapuu metsässä ja en vain ymmärrä miten puut voi kasvaa noin isoiksi. Siis se kuinka paksuja ja pitkiä ne oli niin...ei, en vaa pysty käsittämään. Tuolla metsässä ollessa oli hyvä pistää vähän lenkki kamppeita päälle, sillä portaita ja ylä-ja alamäkiä oli kokoajan. Sai samalla pienen reenin tehtyä ;)Huippu suosittu Alcatraz oli yksi niistä nähtävyyksistä mitä olin odottanut koko reissun näkeväni. Minusta tuon saaren ja vankilan historia on jotenkin niin uskomaton ja upea, etten pysty kuvittelemaan, että niin on oikeasti joskus tapahtunut. Ja vielä se, ettei niitä miehiä ole ikinä löydetty. Tuntuu jotenkin niin uskomattomalta ja satumaiselta tuo koko pako. Tästä voit lukea lisää Alcatrazin historiasta, jos et tiedä miksi tuo vankila on niin suosittu.


Toivottavasti saitte nyt jonkinlaisen kuvan millainen meidän kahden viikon matka Amerikkaan oli. Ja jos et ole lukenut edellistä postausta missä kerron Las Vegasista, niin lue se tästä. :)

Oletteko ikinä käyneet San Franciscossa ja millaisia kokemuksia teillä on sieltä?

Love, Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti